Účetnictví pojišťoven. 1. - Huleš, J.
Úvodný výklad metodiky účtovníctva poisťovní, ktorý obsahuje 7 účtovných tried. Účty a účtovné skupiny, ktoré sú obsiahnuté v účtovných triedach. Úprava účtovníctva poisťovní upravená direktívou č. 91/674 EHS zo dňa 19 dec. 1991. Metodika účtovníctva stanovená opatreniami FMF v súlade s ústavným zákonom č. 4/1993 Sb.