Skladová evidence zboží. Jakou techniku k jejímu vedení použít - výhody a nevýhody elektronických a počítačových pokladen. - Flídr, J.
Výber vhodného systému skladovej evidencie tovaru. Rozhodovanie medzi počítačom a inteligentnou pokladňou v obchode. Jednoznačná identifikácia tovaru, používanie čiarových kódov, vytváranie vlastných číselníkov. Výhody a nevýhody počítačovej a elektronickej pokladne a ich používanie pri predaji.