S úspěchem využíváme možnosti tržního hospodářství. Dálniční stavby Praha a. s. - Neuwirth, J.
Založenie akciovej spoločnosti Diaľničné stavby Praha v r. 1992. Zvýšenie základného majetku a vzostup výkonnosti. Dopravné stavby ako hlavný výrobný program. Organizácia spoločnosti, intenzívne vzdelávanie pracovníkov a modernizácia firmy. Hospodársky výsledok a očakávaný vývoj.