Určenie optimálnej kombinácie medzioperačných kontrol. - Štrpka, Alexander
Použitie nástrojov teórie rozhodovania za neurčitosti a rizika pri riadení technickej kontroly. Výber optimálnej medzioperačnej kontroly súčiastok z výrobného procesu. Úloha pracovníka medzioperačnej kontroly. Ekonomické hry. Určenie optimálnej kombinácie medzioperačných kontrol.