Výcvik prodejního personálu. Obchodní manuál, časový rozvrh návštěv zákazníka a další pomůcky pro úspěšné zástupce. - Bureš, I.
Časť kapitoly z publikácie I. Bureša: Jak úspěšně řídit prodejní tým. Praha, Management Press 1993. Kapitola obsahuje obchodný manuál pre predajných zástupcov. Príprava a výcvik predajných zástupcov. Psychologická príprava predaja. Vedúci predaja, práca so zákazníkom, záznamy návštev a časový rozvrh návštev zákazníka.