Otestujte svoji propagaci! - Vysekalová, Jitka
Testovanie návrhov propagačných prostriedkov. Firma ECOMA Praha robí výskum v oblasti testovania propagačných prostriedkov. Výsledky testovania etikiet piva. Dôvody a význam testovania návrhov propagačných prostriedkov.