Dobrý rozbeh. Podnikateľské poradenstvo.
Vznik poradenských a informačných stredísk na podporu malého a stredného podnikania. Poznatky a skúsenosti poradenských stredísk v jednotlivých regiónoch SR. Využívanie poradenských služieb podnikateľmi. Činnosť stredísk a spolupráca s poradenskými inštitúciami v zahraničí.