Zkušenosti nemusí ležet ladem. Potřebujete poradce? Vzpomeňte si na senior manažery a využijte jejich služby. - Stýblo, Jiří
Pôsobenie senior manažérov v podnikoch. Rôzne formy ich pôsobenia v podnikoch a firmách pri adaptácii nových vedúcich, pri riešení nových pracovných úloh, pri výučbe a tréningu začínajúcich manažérskych kádrov. Výhody spolupráce so senior manažérom. Vznik Českej manažérskej asociácie, príprava založenia klubu senior manažérov, ktorí by ponúkli svoje služby českej podnikovej sfére.