Chemický průmysl.
Chemický priemysel ČR. Priemysel ropy a petrochémie. Priemysel chemických medziproduktov. Výroba pomocných prostriedkov. Výroba vysokonáročných produktov. Prognózy geochemickej situácie Zeme po roku 2000.