Šéfovské programy v podnikové praxi.
Nezadržateľný postup tzv. "šéfovských programov" - MIS (Management Information Systems). Ich odbyt prekročil v r. 1992 hodnotu 100 miliónov USD. V r. 1995 sa očakáva štvornásobná aplikácia týchto programov. Pri zavádzaní MIS sa musí premyslieť aj podniková organizácia. Zoštíhlenie výroby, manažmentu i výpočtovej techniky. (Wirtschafts Woche, 1992, č.52, s.58-60).