Návrh decentralizovaného riadenia viacparametrových systémov vo frekvenčnej oblasti. - Veselý, V.
Odvodenie pôvodného postupu návrhu robustného decentralizovaného riadenia mnohoparametrového dynamického systému vo frekvenčnej oblasti a analýza stability tohto systému. Návrh sa realizuje na úrovni jednotlivých podsystémov ako syntéza regulátorov žiadanej štruktúry.