Riešenie niektorých problémov aplikácie techník umelej inteligencie. - Saloky, T.
Prehľad niektorých záverov, vyplývajúcich z analýzy problémov aplikácie techník umelej inteligencie, ktorá bola vykonaná v rámci projektu SRSR EXPERT, určeného na riešenie úloh, spojených s predpoveďou spoľahlivosti počítačových riadiacich systémov priemyslových robotov. Umelá inteligencia, experetné systémy, a automatizované riešenie problémov. Modelovanie a reprezentovanie znalostí. Logika a bežné uvažovanie.