Ještě k revizi časových řad. - Šulc, Jaroslav
Reakcia na článok J. Jílka: "Postup čs. státní statistiky na cestě do Evropy" (Statistika 1/1992). Poznámky k praxi publikovania výšky národného dôchodku v ČSFR v minulosti. Oproti tvrdeniam J. Jílka poukazuje autor na to, že profesinálni pracovníci v štatistike sa napriek silným politickým tlakom nikdy neznížili k hrubému falšovaniu skutočnosti.