Z 15. mezinárodní konference o statistice práce. Nová doporučení a standardy. - Tykačová, E.
Zber a poskytovanie údajov pre štatistiku práce. Tvorba medzinárodne platných štandardov. Pomoc členským krajinám Medzinárodnej organizácie práce a budúce aktivity sekcie štatistiky tejto organizácie.