Demografické perspektivy České republiky. Z národní zprávy pro evropskou populační konferenci.
Vládna politika a trend rastu populácie a vekovej štruktúry. Poznatky a politika týkajúca sa medzinárodných migrácií. Postoje a politika v otázke fertility a rodiny, ako aj mortality a zdravia. Potratovosť v ČR v r. 1970-1991. Medzinárodná spolupráca v oblasti populácie.