Svět úspor energie. S energetickými alternativami lze začít i u nás - a hned, ukazuje výstava Nadace H. Bölla. - Merhaut, K.
Kancelária nemeckej nadácie H. Bölla v Prahe zahajuje projekt systematickej osvety energetických úspor formou dvoch výstav. Obsahom putovnej výstavy je sféra ekológie a energetiky. Cieľom je priblížiť zahraničné možnosti a trendy, taktiež programové prepojenie projektu s pôsobením ekologických iniciatív od českých podnikateľských firiem a nadácií.