Výhody kolektívního investování. Investor je chráněn. - Guoth, J.
Investovanie voľných peňažných prostriedkov individuálne alebo prostredníctvom zvláštnych investičných spoločností a investičných fondov kolektívneho investovania. Podstata ochrany investora. Priebežná interná a spoločenská kontrola pri kolektívnom investovaní. Výsledky uskutočnenej kontroly a zákonné sankcie.