Ekonomická situace domácností důchodců v letech 1985-1991 - nejdůležitejší výsledky a problémy. - Peterka, J.
Vývoj čistých peňažných príjmov domácností dôchodcov. Zmeny v štruktúre výdavkov domácností dôchodcov. Domácnosti dôchodcov ČSFR podľa štatistiky rodinných účtov v r. 1990-1991. Vývoj váh pre výpočet indexu životných nákladov 1989-1991.