K vývoji peněžních příjmů obyvatelstva a životních nákladů v roce 1992. Koncepční záměr splněn.
Obsah správy Ministerstva práce a sociálnych vecí ČR. Peňažné príjmy obyvateľstva a mzdový vývoj v r. 1992. Spotrebiteľské ceny a životné náklady. Vývoj reálnej príjmovej situácie obyvateľstva. Peňažné výdavky a úspory obyvateľstva. Vývoj na začiatku roku 1993.