Ce qui reste de Marx? - Myers, H.F
Aktuálnosť Marxovho učenia. Liberálna ilúzia Marxa. Široký vplyv. Jeho definície kapitalizmu. Marx ako teoretik a bojovník. Marxove novátorské pohľady na prácu. Jeho podcenenie dynamiky kapitalizmu. Marxove teoretické omyly. (Géopolitik 1991-1992, č.36.).