Informačný systém o cene práce. Význam informačného systému pre kolektívne vyjednávanie.
Získavanie informácií o vývoji miezd a sociálnych podmienkach zamestnancov na Slovensku. Vytvorenie informačného systému o cene práce (ISCP). Súčasťou systému bude Informačný systém o pracovných podmienkach (ISPP). Systémy poskytujú objektívne informácie o vývoji miezd v jednotlivých sektoroch hospodárstva, v regiónoch, povolaniach, pre potreby výpočtu štatistických hodnôt. Projekt ISCP založený na klasifikácii povolaní podľa jednotného katalógu prác (JKP). Význam ISCP pre kolektívne vyjednávanie. Zapájanie organizácií do systému ISCP v SR.