Orientácia na človeka, spolupráca s ľuďmi. Prípadové informácie. Majstrovský list. - Zorkóciová, Otília, 1954-
Zaobchádzanie s ľuďmi - programy zamerané na ľudí. Prieskum v mnohých významných spoločnostiach - IBM, McDonald's, Wal-Mart a i. Filozofia orientácie na ľudí.