Mechanizmus ovplyvňovania miezd štátom v Rakúsku. Úloha štátu v mzdovej politike a formy jeho účasti na vyjednávaní. - Barošová, Margita
Rôzne ekonomické nástroje štátu v oblasti mzdovej makroekonomickej politiky. Znižovanie úlohy štátu pri určovaní miezd vo vyspelých krajinách. Mechanizmus zasahovania štátu do oblasti miezd v Rakúsku - Paritná komisia pre ceny a mzdy. Štruktúra Paritnej komisie a jej podvýbory.