Analýza vývoje zaměstnanosti v roce 1992. Ze zprávy Ministerstva práce a sociálních věcí České republiky.
Zdroje pracovných síl v ČR a ich rozdelenie. Ponuka a dopyt po pracovných silách. Štruktúra zamestnanosti podľa druhu vlastníctva, veľkosti organizácií a odvetví. Sektorová štruktúra zamestnanosti. Reprodukcia pracovných síl a efektívnosť zamestnanosti.