Politika zaměstnanosti v Japonsku. - Beneš, S.
Situácia na trhu práce. Verejné služby zamestnanosti. Tvorba a použitie fondu zamestnanosti. Praktické problémy zamestnanosti a zamestnávania. Príprava na povolanie a japonská sieť vzdelávacích a rekvalifikačných zariadení.