Správna dohoda medzi Ministerstvom práce, sociálnych vecí a rodiny SR a MPSV ČR k Zmluve medzi SR a ČR o vzájomnom zamestnávaní občanov.
Plné znenie Správnej dohody medzi MPSV ČR a MPSVR SR k Zmluve o vzájomnom zamestnávaní občanov.