Komparácia vývoja nezamestnanosti vo vybraných krajinách. - Stanek, Vojtech
Vývoj miery nezamestnanosti v jednotlivých krajinách ES. Porovnanie nezamestnanosti v ES a USA za posledných 10-12 rokov. Situácia v nezamestnanosti v bývalých krajinách východnej Európy - Slovenska, Maďarska, Poľska, Ruska.