Nezamestnanosť v Slovenskej republike v roku 1992. - Gajdošová, Ľubica
Údaje o počte nezamestnaných na Slovensku v r. 1992. Vývoj nezamestnanosti na Slovensku v r. 1991-1992. Stav nezamestnanosti, doba evidencie uchádzačov o zamestnanie. Hmotné zabezpečenie nezamestnaných. Miera nezamestnanosti v jednotlivých okresoch Slovenska. Štruktúra nezamestnaných.