Aktívna politika zamestnanosti OÚP Dunajská Streda.
Miera nezamestnanosti v okrese Dunajská Streda. Regionálne rekvalifikačné programy v rámci aktívnej politiky zamestnanosti v regionálnych podmienkach okresu. Program na podporu malého a stredného podnikania, program podpory rozvoja poľnohospodárskej výroby a vidieka, program rozvoja cestovného ruchu a turistiky. Finančné prostriedky vynaložené na politiku zamestnanosti.