IBIS - rekvalifikácie a trh práce. - Sihelský, J.
Pôsobenie nemeckej súkromnej holdingovej spoločnosti IBIS na slovenskom trhu práce v oblasti vzdelávacích aktivít. Aktivity IBIS na trhu práce v SRN, bývalej NDR, Rakúsku a Švajčiarsku. Metodika IBIS chránená ochrannou značkou. Ponuka služieb IBIS na trhu práce - zabezpečenie odborných seminárov zameraných na rekvalifikácie.