Práca a podnikanie žien - projekt ILO v SR. - Schwarcz, Juraj
Realizácia a aktivity projektu Práca a podnikanie žien v ČR a SR. Projekt zabezpečovala Medzinárodná organizácia práce s myšlienkou podchytiť aspoň časť žien postihnutých nezamestnanosťou. Výsledky ankety, odpovede respondentiek k súboru otázok Projektu. Projekt bol zhodnotený MOP v Ženeve a pretransformovaný na projekt Pomoc pri tvorbe zamestnanosti a rozvoji malého rodinného podnikania, ktorý pokračuje od januára 1993.