Velká privatizace z pohledu regionálních diferencí. - Chmelířová, H.
Priebeh veľkej privatizácie (kupónovej privatizácie, priamych predajov, verejných súťaží a joint ventures) z regionálneho hľadiska v ČR. Popis dvoch kartogramov. Podiel pracovníkov zamestnaných v privatizovaných jednotkách z počtu ekonomicky aktívneho obyvateľstva. Regionálne rozdiely v priemernom počte investičných bodov DIKov. Vysvetľovanie rozdielov v rôznorodom regionálnom priebehu transformácie vlastníckych vzťahov.