Brevíř návštěvníka realitní kanceláře.
Sprostredkovanie nákupu, predaja a prenájmu nehnuteľností. Cenový vývoj na trhu nehnuteľností. Cenová mapa - doklad fungujúceho trhu nehnuteľností. Asociácia realitných kancelárií Čiech, Moravy a Sliezska a zoznam jej členov.