Úroveň bydlení v Československu, Maďarsku a Polsku 1980-1990. - Andrle, Alois
Vybavenosť krajín bytovým fondom a nové dokončené byty. Charakteristika bytových domácností. Kvalita bytov a bývania. Bytový fond podľa vlastníkov a investorov. Perspektívy bytovej výstavby do roku 2020.