K novele zákona o komorách. Vstříc potřebám podnikatelů. - Nesnídal, Jiří
Tradícia povinného členstva v obchodných a živnostenských komorách. Stanovisko Združenia podnikateľov v ČR k tomuto členstvu. Spor o povahu členstva v hospodárskych komorách a jeho riešenie novelou zákona, podľa ktorej členstvo podnikateľov v komore je dobrovoľné.