Quelques réflexions sur la réforme monétaire et financiere dans l'ex-URSS. - Boissieu, Christian de
Všeobecné poznámky o nadlikvidnosti a ako ju korigovať. Hlavné zložky finančnej a bankovej reformy. Ozdravenie verejných financií. Zriadenie kapitálového trhu v SNŠ. Uskutočňovanie novej menovej politiky. Vonkajší rozmer menovej politiky. Platobná únia a prechod ku konvertibilite. (Revue d'économie financiere 1992, č.21.).