Rozpočet České republiky. - Kameníčková, Věra
Postavenie a funkcie rozpočtu v ekonomike. Príprava a schvaľovanie rozpočtu Českej republiky. Najdôležitejšie zdroje príjmov a hlavné oblasti smerovania výdavkov rozpočtu na r. 1993. Ústredný rozpočet a územné rozpočty. Legislatívny rámec a rozpočtové pravidlá.