Veřejné finance transformujících se zemí v mezinárodním srovnání. Rozpočtové hospodaření pod rentgenem. - Hýsek, Jan
Referát z konferencie o reforme verejných financií v postkomunistických krajinách strednej Európy, ktorej organizátorom bol Inštitút pre štúdie Východ - Západ v New Yorku spolu so svojou pražskou pobočkou - Strediskom pre európske štúdie. Obsah konferencie sa sústreďoval na bývalé Česko-Slovensko, Poľsko a Maďarsko. Porovnávanie dosiahnutých výsledkov.