Komentár k uplatneniu nároku na odpočet dane z obratu a dovoznej dane zo zásob pri prechode na daň z pridanej hodnoty. - Klak, J.
Východiskové predpoklady na uplatnenie odpočtu. Pravidlá na odpočet dane zo zásob. Časové lehoty na vyrovnanie nároku na odpočet. Príklad praktického štandardného postupu a odpočtu pri tovare so spotrebnou daňou.