Uplatňování daně z přidané hodnoty v cestovním ruchu v tuzemsku. - Klak, J.
Metodický pokyn Ministerstva financií ČR v r. 1993. Platitelia dane z pridanej hodnoty (DPH). Miesto plnenia, uskutočnenie zdaniteľného plnenia a vznik daňovej povinnosti. Sadzby, základ a výpočet DPH. Uplatňovanie DPH v jendotlivých oblastiach cestovného ruchu.