Zaměstnanci a zaměstnavatelé. Zdaňování příjmů ze závislé činnosti a funkčních požitků. - Burda, V.
Predmet dane z príjmov zo závislej činnosti v ČR. Príjmy, ktoré nepodliehajú tomuto zdaneniu. Nezdaniteľné položky, o ktoré sa znižuje základ dane. Platenie dane. Povinnosti platcu a poplatníka.