Les délais de paiement en Europe. - Boissonade, C.
Štúdia o platobných lehotách medzi podnikmi skúma rozdiely v obchodnej, právnej a finančnej praxi. Dve skupiny krajín sa stavajú proti sebe v tejto otázke. Terajšia situácia. Rozdiely podľa sektorov. Medzinárodné porovnanie obchodných pohľadávok a obchodných dlhov. Vývoj v r. 1984-1989. Rozličné faktory pôvodu týchto rozdielov. Právne postupy a obchodná prax. Spôsob financovania rozdielov. (Banque de France 1992, č.83.).