Stát se globální světovou bankou. Proměny dynastie Rotschildů. - Delamaide, D.
Vývoj a činnosť banky Dávida Rotschilda, ktorá bola vo Francúzsku zoštátnená v r. 1981. Vybudovanie novej banky, ktorá úspešne konkuruje významným bankovým ústavom a plánuje integrovať svoju operáciu s bankou rodiny Rotschildovcov v Londýne, New Yorku a inde a stať sa významnou medzinárodnou silou.