Sparkassen in der europäischen Kooperation. - Fröhlings, J.
Reakcia Spolku rýnskych sporiteľní a živnobánk na zjednocovanie tendencie v Európe. Konkrétne príklady joint venture v danej oblasti. Vytváranie európskych poradenských a konzultačných organizácií. Euro-Sofac ako príklad kooperácie cez ponúkané služby v oblasti informácií, kontaktov atp. Kooperácie Spolku rýnskych sporiteľní so sporiteľňami v Toskánsku.