Vývoj vkladů obyvatelstva v letech 1990-1992. - Brejník, R.
Peňažné správanie obyvateľstva od šesťdesiatych rokov až do r. 1989. Správanie obyvateľstva v r. 1990, tvorba úspor obyvateľstva a devízových vkladov. Rozdiely v tvorbe úspor v ČR a SR. Výška úrokov a reštrukturalizácia uložených prostriedkov. Rastúca príjmová diferenciácia obyvateľstva. Trendy budúceho peňažného správania obyvateľstva.