Využití současných indexů cen pro měření inflace. - Křovák, Jiří
Prehľad spôsobov merania inflácie. Použitie rôznych typov cenových indexov: priemerná ročná inflácia, medziročná miera, priemerná miera inflácie od začiatku roka, mesačná miera inflácie a cenová hladina mesiaca. Štatistické údaje o vývoji indexu spotrebiteľských cien v jednotlivých mesiacoch roku 1992 v ČSFR.