Řízení vývoje měnové báze v podmínkách ČNB. - Matalík, Ivan
Menové agregáty, "úzke" a "široké" peniaze. Menová báza, jej zdroje, použitie a multiplikačné účinky. Menová báza v podmienkach ČNB a riadenie peňažnej zásoby.