Burza bez rizika.
Vytváranie burzovej ceny a faktory, ktoré na ňu pôsobia. Burzová cena a jej oscilácia. Burzové tendencie a tendenčné správy. Technika stanovenia kurzu určitého cenného papiera na jednotlivých burzách. Kvantitatívna a kvalitatívna stránka kapacity burzy.