Burza cenných papierov v Bratislave. Dokumenty a pravidlá obchodovania.
Paulík, D.: Miesto pre pohyb kapitálu. Mesároš, J.: Spravodlivý trh. Burza určuje smer peňazí. Zoznam kótovaných cenných papierov na BCPB. Zoznam členov. Bobek, M.: Elektronický burzový obchodný systém. Sásik, M.: Obchodovanie na BCPB. Hurajová, M.: Vysporiadanie obchodov. Juhász, D.: Garančný fond. Fell, P.: Poučenie a vlastný model. Pravidlá obchodovania. Burzový poriadok BCPB, a.s. Pravidlá kótovania cenných papierov.