Burza cenných papírů Praha. - Dolečková, Marie
Rozhovor s generálnym tajomníkom Burzy cenných papierov Praha. Predmet činnosti a najvyšší orgán tejto burzy. Burzová komora a Dozorčia rada. Výbor pre členské otázky, Výbor pre kotáciu cenných papierov a Výbor pre burzové obchody. Právomoc generálneho tajomníka burzy.